Omleta cu ciuperci si spanac din: spanac, ciuperci, ceapa, oua, lapte, mozzarella, unt. Ingrediente: 2 mâini bune de spanac proaspăt sau congelat 4 ciuperci mari, feliate 2 fire de ceapă verde, tăiate (sau 1 ceapă uscată) 3 ouă întregi (sau 6 albuşuri) 1 lingură lapte (sau apă) 3 linguri mozzarella rasă 1 linguriţă unt (sau […]
Omleta simpla cu mere din: mere, zahar, ou, faina, ulei, lapte. Ingrediente: 2 mere 1 linguriţâ zahâr tos 1 ou 1 lingura faina 15 g ulei 1 linguriţâ zahâr pudrâ lapte Mod de preparare: Merele se curăţă, se taie felii subţiri şi se călesc cu zahărul tos. Oul se bate pană se spumează, apoi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.