Omletă cu ficat

Printeaza

Omletă cu ficat

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • sote de ficat de pasăre
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Omletă cu ficat: Pregătim o omletă obişnuită, care se umple cu un sote de ficat de pui, găină sau gîscă, tăiat în felii sau în cuburi mici. Nu punem prea multă umplutură. Rulăm şi aşezăm pe o farfurie.

Putem pregăti omleta şi cu ficat de vi­ţel înăbuşit cu vin.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Cam grea omleta cu ficat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.