Omleta cu ficatei de pasare

Printeaza

Omleta cu ficatei de pasare din: ficatei de pasare, oua, faina, sare, piper macinat, lapte, ulei, unt, verdeata, rosii.

Ingrediente:Omleta_cu_ficatei_de_pasare

  • 6-10 ficatei de pasare
  • 6 oua
  • 1 lingurita cu faina
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca mare cu lapte
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu unt
  • verdeata tocata
  • 2 rosii

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ficăţeii de pieliţe, îi puneţi la fiert în apă rece, îi clocotiţi, apoi îi clătiţi cu apă rece şi-i puneţi într-o tigaie cu unt, sare şi piper măcinat.

Amestecaţi des, adăugaţi 1 roşie fără coajă, tăiată felii subţiri, scădeţi la foc mic.

Desfaceţi făina în lapte dulce, puneţi în castron, bateţi cu ouăle, săraţi şi faceţi o omletă, pe care o coaceţi pe ambele părţi în 2 linguri cu ulei, tăiaţi felii mari omleta care s-a rumenit uşor.

Impărţiţi feliile pe farfurii, puneţi deasupra ficăţeii, decoraţi cu felii subţiri de roşie şi serviţi omleta lângă pâine prăjită.

Omleta cu ficatei de pasare

Omleta_cu_ficatei_de_pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.