gogosari, mustar, bulion de rosii, ulei, otet, zahar, sare, piper negru, boia dulce. Icearcă cea mai delicioasă rețetă de gogoșari în sos de muștar și bulion, o tradiție culinară românească. Savurează gustul autentic al iernilor de odinioară!” Ingrediente: Gogoșari: 1 kg Muștar: 200 g Bulion […]
Omleta cu gem
PrinteazaOmleta cu gem din: oua, lamaie, unt, sare, zahar, gem.
Ingrediente:
- 6 ouă
- 1/2 lămâie
- 2 linguri cu unt
- sare
- 3 linguri cu zahăr
- 6 linguri cu gem sau marmeladă de casă
Mod de preparare:
Spălăm ouăle, le spargem în castron mare şi separăm gălbenuşurile. Frecăm spumă gălbenuşurile cu zahărul şi puţină sare, adăugăm zeama de lămâie şi omogenizăm.
Peste amestec turnăm albuşurile bătute spumă, omogenizăm, punem ouăle în formă unsă cu unt pentru 20 minute.
Când omleta s-a închegat o scoatem pe farfurie, o ungem cu marmeladă sau cu gem, rulăm şi tăiem felii groase.
O servim caldă, lângă suc de roşii.
Pofta buna!
Uleiul de Susan: Beneficii, Contraindicații, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase
Uleiul de susan este un ulei vegetal obținut din semințele de susan. Iată o scurtă trecere în revistă a aspectelor pe care le-ați menționat: Preparare: Uleiul de susan este extras din semințele de susan printr-un proces de presare la rece sau printr-o metodă de extracție […]