Omleta in coaja de ou
PrinteazaOmleta in coaja de ou din: oua, apa minerala, sare, piper si unt.
- 10 oua
- un strop de apa minerala carbogazoasa
- sare
- piper
- 2-3 linguri unt
Mod de preparare:
Se sparg ouăle cu grijă, în dreptul treimii superioare. Se îndepărtează căpăcelul şi se toarnă conţinutul lui într-un castron; se adaugă apă minerală, sare şi piper şi se bat bine ouăle.
Se topeşte untul într-o tigaie mare de teflon şi se coace omleta pe o parte, apoi se întoarce cu spatula şi se coace şi pe partea cealaltă.
Intre timp se spală cojile de ou în interior şi se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie, cu susul în jos. Apoi se umplu cu omletă şi se servesc garnisite cu bacon, creson, anşoa sau caviar.
Omleta in coaja de ou
Pofta buna!