Omleta in stil scandinav

Printeaza

Amestecă 1/2 castravete, tăiat rondele subţiri, 1 ceapă mică roşie, 2 linguri zahăr tos, 1/2 linguriţă sare de mare şi coaja plus zeama de la 1 lămâie. Lasâ la marinat 15 min. Adaugă 1 lingură capere scurse.

Pentru fiecare omletă, bate 3 ouă cu 35 g brânză Cedar. Incinge 1 lin­gură ulei într-o tigaie şi prăjeşte omleta pînă e pe jumătate întărită. Ada­ugă 100 g peşte afumat şi fierbe 2 min până ce omleta e întărită complet. Presară jumătate din amestecul de castraveţi şi repetă operaţia cu cealaltă omletă.

Omleta in stil scandinav

Omleta_in_stil_scandinav

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • branza cedar

4 comentarii

  1. Pentru micul dejun merge de minune

  2. maine dimineata fac si eu

  3. Ce tare-i asta

  4. arata bestial!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.