Omleta Japoneza

Printeaza

Omleta Japoneza

Ingrediente:Omleta Japoneza

  • 2 oua
  • faina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • jumatate vinata
  • 1 ardei gras
  • 1 cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri- julienne. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga.

Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.