Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii
PrinteazaOmleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii din: cartofi noi, mazăre, roşii, oua, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 3-4 cartofi noi mari
- 200 g mazăre
- 5-6 roşii mici
- 5 ouă
- 1/2 legătură pătrunjel
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mazărea curăţată se pune la fiert în apă cu sare. Intre timp, cartofii curăţaţi se taie felii fine care se pun să se prăjească în ulei.
Se bat ouăle bine cu sare şi piper. Peste cartofi se adaugă mazărea scursă de apă şi roşiile tăiate în două sau patru.
Pătrunjelul tocat se adaugă la ouă, iar apoi acestea se toarnă în tigaie peste cartofii cu legume şi se lasă până ce omleta începe să se coacă pe margini.
Se pune apoi 5 minute la cuptor, pentru a finaliza coacerea.
Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii
Pofta buna!
Foarte buna omleta