Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii

Printeaza

Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii din: cartofi noi, mazăre, roşii, oua, patrunjel, ulei, sare, piper.

Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii

Ingrediente:

  • 3-4 cartofi noi mari
  • 200 g mazăre
  • 5-6 roşii mici
  • 5 ouă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Mazărea curăţată se pune la fiert în apă cu sare. Intre timp, cartofii curăţaţi se taie felii fine care se pun să se prăjească în ulei.

Se bat ouăle bine cu sare şi piper. Peste cartofi se adaugă mazărea scursă de apă şi roşiile tăiate în două sau patru.

Pătrunjelul tocat se adaugă la ouă, iar apoi acestea se toarnă în tigaie peste cartofii cu legume şi se lasă până ce omleta începe să se coacă pe margini.

Se pune apoi 5 minute la cuptor, pentru a finaliza coacerea.

Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii

Omleta la cuptor cu mazare, cartof si rosii

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.