Omleta la cuptor cu praz

Printeaza

Omleta la cuptor cu praz din: oua, praz, vanata, rosie, telemea, unt, sare, piper.

Ingrediente:Omleta la cuptor cu praz

  • 8 ouă
  • 8 felii vânătă
  • partea albă a unui praz
  • o roşie
  • 150 g telemea
  • o lingură unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vânata tăiată cuburi şi prazul tăiat rondele se călesc 5 minuţe în unt. Se pun cu totul într-un vas de cuptor. Se adaugă roşia spălată şi tăiată rondele.

Se bat ouăle cu telul şi un praf de sare şi piper. Se adaugă apoi brânza fărâmiţată. Se toarnă peste legume şi se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.