Omleta cu legume si cartofi

Printeaza

Omleta cu legume si cartofi

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie cartofii cubulete si se prajesc in ulei incins. Se pune usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai prajesc putin.

Se bat ouale cu laptele si se toarna peste cartofi. Se pune cascavalul ras . Se poate servi cu salata verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.