Omleta cu legume
PrinteazaO reteta de omleta cu legume din: ulei de masline, ceapa, morcov, dovlecel, ardei gras, frunze de spanac, mazare, oua, parmezan, sunca, sare si piper.
- ulei de masline
- ceapa taiata julien
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 2 frunze de spanac
- 1 mana de mazare proaspata sau din conserva
- 8 oua
- 100 g parmezan
- 100 g sunca
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie legumele în fâsii şi căleşte-le în ulei, la foc mare, cu sare şi piper, până când se înmoaie, aprox. 5 minute. Intr-un vas separat, bale ouăle cu sare şi piper, după care adaugă brânza şi amestecă până ce obţii o compoziţie omogenă.
Toarnă compoziţia de ouă peste legumele dir tigaie şi lasă-le până se întăresc, ca la omletă. Serveste cu sunca bine prajita alaturi.
Omleta cu legume
Pofta buna!