Omleta cu mac, capere si branza

Printeaza

Omleta cu mac, capere si branza din: oua, seminte de mac, făină de mei şi de orz, seminţe de coconar pisate praf, petale de flori de mastic şi de hibiscus, capere proaspete, brânză proaspătă, piper-roşu, sare, ulei de masline.

Ingrediente:Omleta_cu_dovlecei

  • 8 ouă proaspete
  • 60 g seminţe de mac pisate
  • 60 g făină de mei şi de orz
  • 40 g seminţe de coconar pisate praf
  • 1 mână de petale de flori de mastic şi de hibiscus
  • 50 g capere proaspete
  • 40 g brânză proaspătă (în principiu tutnma siciliană)
  • 1 praf de piper-roşu
  • 1 praf de sare
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Se sfărâmă brânza, apoi se bat ouăle, încorporând toate ingredientele.

Se încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie.

Se varsă amestecul în tigaie şi se întoarce omleta, ca să fie bine rumenită pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.