Omleta mediteraneana

Printeaza

Omleta mediteraneana din: ulei, ceapa, oua, dovlecei, sos pesto, mozarella, busuioc.

Ingrediente:Omleta mediteraneana

  • 2 linguri ulei
  • ceapa
  • 5 oua batute
  • 225 g dovlecei taiati felii subtiri
  • 1 lingura sos pesto
  • 100 g mozarella taiata cubulete
  • 1 lingura busuioc proaspat pentru ornat

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. In ulei se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga dovleceii si se tin pana devin maronii si moi.

Se bat ouale cu sosul Pesto. Se adauga mozarella si se asezoneaza. Se toarna ouale peste dovlecei si se tine la foc mic 5 minute.

Se da tigaia la cuptor inca 5 minute. Se orneaza cu busuioc, se serveste cu salata verde si paine prajita.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.