Omleta cu fasole verde din: oua, fasole, unt, telemea, smantana, marar, rosii, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g fasole verde 80 g unt 4 ouă 150 g telemea de oaie 2 linguri smântână mărar piper roşii busuioc 2 linguri ulei Mod de preparare: Fierbi 15 minute fasolea în apă cu sare şi o […]
Omletă mocănească cu garnitură din tocăniţă din carne de miel cu castraveţi verzi, roşii şi telemea
PrinteazaOmletă mocănească cu garnitură din tocăniţă din carne de miel cu castraveţi verzi, roşii şi telemea
- 9 ouă
- 500 g castraveţi verzi
- 500 g came de miel
- 3 legături mărar
- 220 g roşii
- 1ceapă
- sare
- piper
- 150 g brînză telemea
- 4 linguri smîntînă
- 150 g ulei
- 30 g făină
Mod de preparare:
Ceapa tocată se sotează cu 80 g ulei, apoi se adaugă castraveţii curăţaţi tăiaţi julien, sare, apoi roşiile curăţate şi tăiate, mărarul tocat, carnea de miel friptă tăiată julien, făina, telemeaua rasă şi 3 linguri smîntînă.
Se fierb toate 5 minute. Se prepară omleta cu ouăle, 1 lingură smîntînă şi sare şi se pune pe ea în mijloc (în lung) compoziţia.
Se rulează şi se aşază pe un platou oval.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Omleta la cuptor cu legume
Omleta la cuptor cu legume din: ceapa, ciuperci, ardei, dovlecel, branza, oua, ulei. Ingrediente: 2 cepe verzi 150 g ciuperci 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 1 dovlecel 100 g brânză feta 4 ouă ulei Mod de preparare: Incingi cuptorul. Tai ceapa verde, ciupercile şi dovlecelul felii, iar ardeii fâşii. Fărâmiţezi brânza […]
Omleta cu ciuperci, ceapa si marar
Omleta cu ciuperci, ceapa si marar din: ciuperci, oua, ceapa, unt, marar, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 3 ouă 1 ceapă sare piper 1 lingură unt mărar Mod de preparare: Speli bine ciupercile şi le tai feliuţe. Topeşti untul şi căleşti ceapa tăiată, presari sare şi piper, apoi adaugi ciupercile. Le ţii până când […]
Omleta romaneasca cu branza de oi
Omleta romaneasca cu branza de oi din: oua, smantana, branza de oi, sare, patrunjel, marar, unt. Ingrediente: 4 ouă 2 linguri smâmtână 200 g brânză de oi sare pătrunjel mărar 50 g unt Mod de preparare: Se bat ouăle, dar nu prea tare, se adaugă sare, verdeaţă şi smântână. Se pune, într-o tigaie, unt, […]
Pofta buna!