Omleta cu orez (omuraisu)

Printeaza

Omleta cu orez (omuraisu) din: orez, ceapa, bacon, piept de pui, oua, pasta de tomate, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 200 g orez fiert basmati
  • 1 ceapa mica
  • 50 g bacon taiat in felii subtiri
  • 100 g piept de pui fiert
  • 4 oua
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 30 g ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, apoi căliţi-o 1 minut în 2 linguri ulei.

Puneti peste ceapă baconul tocat mărunt şi pieptul de pui tăiat în cubuleţe

. După 2-3 minute puneţi orezul fiert, potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bine compoziţia.

Separat, într-o altă tigaie faceţi două omlete, din câte 2 ouă fiecare.

Impărţiţi amestecul de orez în 2 şi puneţi-l pe cele 2 omlete.

Impăturiţi omletele şi serviţi-le fierbinţi, presărate cu ceapă verde tocată mărunt şi stropite cu suc de roşii.

 

Omleta cu orez

Omleta_cu_orez

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.