Omleta cu orez (omuraisu)
PrinteazaOmleta cu orez (omuraisu) din: orez, ceapa, bacon, piept de pui, oua, pasta de tomate, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 200 g orez fiert basmati
- 1 ceapa mica
- 50 g bacon taiat in felii subtiri
- 100 g piept de pui fiert
- 4 oua
- 2 linguri pasta de tomate
- 30 g ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, apoi căliţi-o 1 minut în 2 linguri ulei.
Puneti peste ceapă baconul tocat mărunt şi pieptul de pui tăiat în cubuleţe
. După 2-3 minute puneţi orezul fiert, potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bine compoziţia.
Separat, într-o altă tigaie faceţi două omlete, din câte 2 ouă fiecare.
Impărţiţi amestecul de orez în 2 şi puneţi-l pe cele 2 omlete.
Impăturiţi omletele şi serviţi-le fierbinţi, presărate cu ceapă verde tocată mărunt şi stropite cu suc de roşii.
Omleta cu orez
Pofta buna!