Omleta parohului

Printeaza

Omleta parohului din: oua, unt, ficatei de pasare, sunculita afumata, ceapa, otet, sare, piper.

Ingrediente:Omleta parohului

  • 8 oua
  • 100 g unt
  • 300 g ficatei de pasare
  • 200 g sunculita afumata
  • 3 cepe mici
  • 4 linguri otet aromat
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Se curata ficateii, se spala si se taie bucatele. Ceapa curatata se toaca marunt si se prajeste circa 5 minute, impreuna cu sunculita, in jumatate din cantitatea de unt.

Se amesteca, se adauga ficateii, se lasa pana ce-si schimba culoarea si se sting cu 3 linguri de otet aromat.

Se lasa sa fiarba incet pana ce se reduce zeama la jumatate, se sareaza, se pipereaza si se pastreaza la cald.

Se bat ouale, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in alta tigaie in untul ramas, amestecand intruna.

Se pun ficateii la mijlocul omletei, aceasta se ruleaza usor cu o spatula si se mai lasa cateva minute pe foc, ca sa se-nchege.

Se gliseaza pe un platou, se stropeste cu restul de otet aromat si se serveste cu salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.