Omletă cu paste presărată cu ciuperci
PrinteazaOmletă cu paste presărată cu ciuperci din: taitei, sare, ciuperci, ceapa verde, usturoi, oua, smantana, patrunjel, parmezan, piper si ulei de masline.
- 200 g taitei lati
- sarea
- 200 g ciuperci champignon
- 4 cepe verzi
- 1 catel de usturoi
- 5 oua
- 50 g smantana
- 1 lingura patrunjel tocat
- 2 linguri parmezan ras
- piper
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare, apoi se scurg. Se taie ciupercile rondele, iar ceapa verde inele. Se toacă usturoiul mărunt. Se bat ouăle cu smântână, pătrunjelul, parmezan, sare şi piper. Se călesc ciupercile şi usturoiul în 2 linguri de ulei 1-2 miinute.
Se adaugă pastele şi ceapa verde, se toarnă amestecul cu ouă bătute şi se ţine 3-4 minute pe foc. Se aşază omleţa pe o farfurie, apoi se răstoarnă şi se prăjeşte şi pe partea cealaltă 3-4 minute la foc mediu. Se ornează.
Omletă cu paste presărată cu ciuperci
Pofta buna!