Se poate pregati cu peste congelat sau sarat. Pestele congelat se lasa pe un platou, la temperatura camerei ca sa se dezghete.
Pestele sarat se va pune intr-o cratita cu apa, cere se va schimba de cateva ori. Dupa ce s-a desarat sau decongelat, se taie in bucatele mici si se curata de oase.
Bucatelele de peste se prajesc in ulei incins impreuna cu ardeii, taiati felii subtiri. Se
adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat.
Se lasa sa se prajeasca la foc iute, apoi se toarna ouale batute ca pentru omleta. Omleta se ruleaza si se serveste cu salata.
Sufleu de clatite cu spanac – Reteta pentru diabetici din: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Spanacul este scăzut în calorii și bogat în fibre, ceea ce îl face să se potrivească bine într-o dietă pentru gestionarea greutății. Fibrele pot ajuta la menținerea senzației de sațietate și la reglarea tranzitului intestinal. Ingrediente spanac […]
Clatite cu legume – reteta pentru diabetici din: oua, faina, lapte, ulei, sare, ardei grasi, ceapa, dovlecei, morcovi, sare, piper, patrunjel. Reteta pentru diabetici. Diabetul de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce suficient insulină, un hormon care reglează nivelul zahărului din sânge. Persoanele cu diabet de tip 1 trebuie să își administreze insulină […]
Omleta spaniola cu peste afumat din: ulei, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, peste afumat, sare, piper, unt, smantana. Ingrediente: 3 linguri ulei 350 gr cartofi tăiaţi în cubuleţe cu latura de 1 cm 2 cepe nu prea mari,tăiate rondele 2-4 căţei mari de usturoi un ardei gras roşu, mare, tăiat în fâşii subţiri 125 gr […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.