Omleta cu fasole verde din: oua, fasole, unt, telemea, smantana, marar, rosii, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g fasole verde 80 g unt 4 ouă 150 g telemea de oaie 2 linguri smântână mărar piper roşii busuioc 2 linguri ulei Mod de preparare: Fierbi 15 minute fasolea în apă cu sare şi o […]
Omleta pragheza
PrinteazaOmleta pragheza din: kaizer afumat, oua, ulei, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 150 g kaizer afumat
- 6-8 oua
- ulei
- patrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Omleta la cuptor cu legume
Omleta la cuptor cu legume din: ceapa, ciuperci, ardei, dovlecel, branza, oua, ulei. Ingrediente: 2 cepe verzi 150 g ciuperci 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 1 dovlecel 100 g brânză feta 4 ouă ulei Mod de preparare: Incingi cuptorul. Tai ceapa verde, ciupercile şi dovlecelul felii, iar ardeii fâşii. Fărâmiţezi brânza […]
Omleta cu ciuperci, ceapa si marar
Omleta cu ciuperci, ceapa si marar din: ciuperci, oua, ceapa, unt, marar, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 3 ouă 1 ceapă sare piper 1 lingură unt mărar Mod de preparare: Speli bine ciupercile şi le tai feliuţe. Topeşti untul şi căleşti ceapa tăiată, presari sare şi piper, apoi adaugi ciupercile. Le ţii până când […]
Omleta romaneasca cu branza de oi
Omleta romaneasca cu branza de oi din: oua, smantana, branza de oi, sare, patrunjel, marar, unt. Ingrediente: 4 ouă 2 linguri smâmtână 200 g brânză de oi sare pătrunjel mărar 50 g unt Mod de preparare: Se bat ouăle, dar nu prea tare, se adaugă sare, verdeaţă şi smântână. Se pune, într-o tigaie, unt, […]
Pofta buna!