Omleta pufoasa cu rosii si busuioc

Printeaza

Omleta pufoasa cu rosii si busuioc Se separă albuşurile şi se bat gălbenuşurile cu 1 linguriţă de apă, 2 linguri de frunze de busuioc verde mă­runţii 4 roşii prunişoară cură­ţate de seminţe şi tocate şi se presară piper după gust.

Se bat albuşurile spumă. Se în­corporează 1 lingură de spu­mă în compoziţia de gălbe­nuşuri cu verdeaţă, apoi se încorporează cu grijă şi restul.

Se încinge grătarul din cuptor. Se topesc 2 linguriţe de unt într-o tigaie şi se toarnă ames­tecul de ouă şi roşii. Se coace la foc mic 2-3 minute sau până când omleta s-a rumenit pe dedesubt.

Se pune tigaia sub grătar şi se lasă 2-3 minute sau până când devine aurie si se umflă. Se pliază omleta în două, se aşază pe o farfurie caldă şi se serveşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.