Omleta pufoasa

Printeaza

Omleta pufoasa din: oua, unt, ceapa rosie, dovlecel, ardei gras, sare si piper.

Ingrediente:Omleta_pufoasa

  • 5-6 oua
  • 50-60 g de unt
  • 1 ceapa rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bate ouăle bine-bine într-un castron până se fac spumă, punând puţină sare şi piper. Taie ceapa solzişori, cas­travete în jumătăţi de ronde­le şi ardeiul în cubuleţe.

Incinge tigaia, mai întâi fără ulei, pe foc nu foarte mare, apoi adaugă untul, iar când e încins, pune ouăle bătute.

Pune şi legumele tăiate în tigaie, având grijă să le distribui cât mai uniform. Tai-o felii cât e fierbinte şi serveşte-o cu salată de roşii, cu busuioc şi ulei de măsline.

Omleta pufoasa

Omleta_pufoasa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • omleta pufoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.