Omleta pufoasa
PrinteazaOmleta pufoasa din: oua, unt, ceapa rosie, dovlecel, ardei gras, sare si piper.
- 5-6 oua
- 50-60 g de unt
- 1 ceapa rosie
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras rosu
- sare
- piper
Mod de preparare:
Bate ouăle bine-bine într-un castron până se fac spumă, punând puţină sare şi piper. Taie ceapa solzişori, castravete în jumătăţi de rondele şi ardeiul în cubuleţe.
Incinge tigaia, mai întâi fără ulei, pe foc nu foarte mare, apoi adaugă untul, iar când e încins, pune ouăle bătute.
Pune şi legumele tăiate în tigaie, având grijă să le distribui cât mai uniform. Tai-o felii cât e fierbinte şi serveşte-o cu salată de roşii, cu busuioc şi ulei de măsline.
Omleta pufoasa
Pofta buna!
Incoming search terms:
- omleta pufoasa