Omleta romaneasca cu branza de oi
PrinteazaOmleta romaneasca cu branza de oi din: oua, smantana, branza de oi, sare, patrunjel, marar, unt.
- 4 ouă
- 2 linguri smâmtână
- 200 g brânză de oi
- sare
- pătrunjel
- mărar
- 50 g unt
Mod de preparare:
Se bat ouăle, dar nu prea tare, se adaugă sare, verdeaţă şi smântână.
Se pune, într-o tigaie, unt, să se înfierbânte bine şi apoi se toarnă compoziţia de ouă. Se lasă să se prăjească bine omleta pe ambele părţi. După ce s-a rumenit frumos se răstoarnă pe o farfurie şi se aşează pe omletă un strat de brânză de oi.
Se presară verdeaţă tocată, se rulează omleta, se presară deasupra puţină brânză şi verdeaţă tocată şi se serveşte caldă.
Pofta buna!