Omleta romaneasca cu branza de oi

Printeaza

Omleta romaneasca cu branza de oi din: oua, smantana, branza de oi, sare, patrunjel, marar, unt.

Ingrediente:Omleta romaneasca cu branza de oi

  • 4 ouă
  • 2 linguri smâmtână
  • 200 g brânză de oi
  • sare
  • pătrunjel
  • mărar
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle, dar nu prea tare, se adaugă sare, verdeaţă şi smântână.

Se pune, într-o tigaie, unt, să se înfierbânte bine şi apoi se toarnă compoziţia de ouă. Se lasă să se prăjească bine omleta pe ambele părţi. După ce s-a rumenit frumos se răstoarnă pe o farfurie şi se aşează pe omletă un strat de brânză de oi.

Se presară verdeaţă tocată, se rulează omleta, se presară deasupra puţină brânză şi verdeaţă tocată şi se serveşte caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.