Paste cu Sos Pesto de Busuioc și Nuci din: paste, busuioc, nuci, usturoi, parmezan, ulei, sare, piper. Această rețetă combină simplitatea ingredientelor de calitate cu complexitatea gusturilor, oferind o masă reconfortantă și sățioasă. Perfectă pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru un prânz de weekend relaxant, această variantă de pesto aduce un plus […]
Omleta cu rosii si patrunjel
PrinteazaOmleta cu rosii si patrunjel din: rosii, ulei de masline, oua, patrunjel, usturoi, chifle de grau integral.
Ingrediente:
- 2 roşii, tăiate în jumătăţi
- 2 linguriţe ulei de măsline
- 4 ouă
- 2 fire de pătrunjel, tocat
- 1 căţel de usturoi, tocat
- 2 chifle din grâu integral
Mod de preparare:
Unge cu puţin ulei partea tăiată a jumătăţilor de roşii. Găteşte-le cu partea tăiată în jos, într-o tigaie mică, nonaderentă, în timp ce baţi ouăle cu sare, piper şi pătrunjelul tocat.
Intoarce roşiile pentru a se încălzi uşor şi pe cealaltă parte. Scoate-le din tigaie şi pune-le deoparte.
Şterge tigaia, pune în ea uleiul rămas şi căleşte usturoiul câteva secunde, amestecând până când se înmoaie. Toarnă ouăle bătute şi găteşte omleta. Când este aproape stabilizată, întoarce-o pe partea cealaltă pentru câteva secunde.
Taie chiflele în două şi zdrobeşte roşiile în ele. Taie omleta în două şi pune câte o jumătate în fiecare chiflă, împăturită înăuntru, apoi serveşte.
Omleta cu rosii si patrunjel
Pofta buna!
Paste cu Sos Pesto de Busuioc și Nuci