Omleta cu rosii si patrunjel

Printeaza

Omleta cu rosii si patrunjel din: rosii, ulei de masline, oua, patrunjel, usturoi, chifle de grau integral.

Ingrediente:

  • 2 roşii, tăiate în jumătăţi
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 4 ouă
  • 2 fire de pătrunjel, tocat
  • 1 căţel de usturoi, tocat
  • 2 chifle din grâu integral

Mod de preparare:

Unge cu puţin ulei partea tăiată a jumătăţilor de roşii. Găteşte-le cu partea tăiată în jos, într-o tigaie mică, nonaderentă, în timp ce baţi ouăle cu sare, piper şi pătrunjelul tocat.

Intoarce roşiile pentru a se încălzi uşor şi pe cealaltă parte. Scoate-le din tigaie şi pune-le deoparte.

Şterge tigaia, pune în ea uleiul rămas şi căleşte usturoiul câteva secunde, amestecând până când se înmoaie. Toarnă ouăle bătute şi găteşte omleta. Când este aproape stabilizată, întoarce-o pe partea cealaltă pentru câteva secunde.

Taie chiflele în două şi zdrobeşte roşiile în ele. Taie omleta în două şi pune câte o jumătate în fiecare chiflă, împăturită înăuntru, apoi serveşte.

 

Omleta cu rosii si patrunjel

Omleta_cu_rosii_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Paste cu Sos Pesto de Busuioc și Nuci

Paste cu Sos Pesto de Busuioc și Nuci din: paste, busuioc, nuci, usturoi, parmezan, ulei, sare, piper. Această rețetă combină simplitatea ingredientelor de calitate cu complexitatea gusturilor, oferind o masă reconfortantă și sățioasă. Perfectă pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru un prânz de weekend relaxant, această variantă de pesto aduce un plus […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.