Omletă cu rosii

Printeaza

Omletă cu rosii

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 500 g roşii
  • 100 g unt sau untură

 

Mod de preparare:

Omletă cu rosii: Alegem roşii coapte, le spălăm, le tă­iem şi le curăţăm de pieliţe şi de semin­ţe.

Punem grăsimea într-o tigaie, adău­găm roşiile, sare şi piper; lăsăm să se pătrundă.

Batem ouăle cu puţină sare şi piper, le turnăm în tigaie peste roşii şi le lăsăm să se prindă.

Rulăm şi servim omleta.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.