Omleta cu sunca si ardei din: oua, rosii, sunca, ardei, mustar, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 2 roşii un ardei gras 200 g şuncă o lingură muştar o lingură caşcaval ras 1/2 legătură verdeaţă 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: In ulei se pun să se călească ardeiul tăiat şi […]
Omleta cu salata de ton
PrinteazaOmleta cu salata de ton din: unt, oua, branza rasa, salata de ton.
Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.
Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.
Să sari peste micul dejun sau să alegi alimente procesate și pline de zahăr poate duce la o creștere a poftelor alimentare nesănătoase în timpul zilei, la o scădere a nivelului de energie și la o încetinire a metabolismului.
Prin urmare, este important să încerci să faci alegeri alimentare sănătoase și să îți faci timp pentru a lua un mic dejun nutritiv în fiecare dimineață.
Ingrediente:
- 1 lingura unt
- 2 oua batute
- 30 gr branza rasa
- 60 gr salata de ton
Mod de preparare:
Topiti untul si adaugati oul, iar cand prinde crusta presarati branza si salata de ton pe jumatate din omleta.
Aduceti peste cealalta jumatate si intoarceti. Mai gatiti 3-4 minute. Serviti calda.
Omleta cu salata de ton
1 portie care contine
- 3 gr carbohidrati
- nicio fibra
- 19 gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu sunca si ardei
Pofta buna!