Omleta sarbeasca

Printeaza

Omleta sarbeasca din: oua, unt, ardei, ceapa verde, rosii, verdeata, sare, piper.

Ingrediente: 6 portiiOmleta sarbeasca

  • 12 oua
  • 100 g unt
  • 3 ardei grasi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 300 g rosii
  • 1 legatura de verdeata (marar si patrunjel)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala, se curata si se taie fin ceapa si ardeii grasi. Se spala si se oparesc rosiile, se curata de pielite si de seminte, se scurg de suc si se taie marunt. Se spala si se toaca marunt verdeata.

Se prajesc legumele in unt, se amesteca si cand se racesc se amesteca cu verdeata. Se imparte compozitia in sase parti egale.

Se bat bine 2 oua, se amesteca cu o parte din compozitia de legume si se pun la prajit in unt, intr-o tigaie mica. Se prajeste ompleta pe ambele parti, se scoate din tigaie, se ruleaza si se pune pe o farfurie. Se tine la cald. Se repeta operatia pana se termina ingredientele. Se serveste calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.