Omleta cu sos de avocadodin: ulei de masline, oua, sos de avocado cu branza.
Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.
Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.
Să sari peste micul dejun sau să alegi alimente procesate și pline de zahăr poate duce la o creștere a poftelor alimentare nesănătoase în timpul zilei, la o scădere a nivelului de energie și la o încetinire a metabolismului.
Prin urmare, este important să încerci să faci alegeri alimentare sănătoase și să îți faci timp pentru a lua un mic dejun nutritiv în fiecare dimineață.
Ingrediente:
1 lingura ulei de masline
2 oua
40 gr sos de avocado cu branza
Mod de preparare:
Incalziti uleiul si adaugati oul.
Cand prinde crusta ungeti jumatate din omleta cu sos si aduceti peste cealalta jumatate si intoarceti.
Omleta cu sos de ciuperci din: oua, patrunjel, coriandru, unt, ciuperci, faina, lapte, sare, piper. Ingrediente: 2 oua pătrunjel coriandru Ingrediente sos de ciuperci: 15g unt 75g ciuperci, feliate 15gr făină 85-120ml lapte patrunjel proaspat tocat sare și piper negru măcinat Mod de preparare: Pentru a face sosul de ciuperci, se topeste untul într-o tigaie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.