Omleta cu sos de smantana

Printeaza

Omleta cu sos de smantana din: oua, smantana, faina, verdeata.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 400 g smantana
  • 1 lingura faina
  • verdeata

Mod de preparare:

Omleta cu sos de smantana: Este o reţetă foarte rapidă. Din 6 ouă şi verdeaţă se face o omletă care se taie bucăţi.

pun bucăţile la fiert într-un sos obţinut din 400 g smântână şi o lingură de făină.

Se poate consuma rece sau caldă ca fel doi sau seara ca prim fel.

 

Pofta buna!

 

 

Ceai Rece de Acai

Ceai Rece de Acai din: pulpa de acai, apa, miere, menta, gheata. Ceaiul de acai reprezintă combinația perfectă de răcorire și sănătate, fiind ideal pentru zilele calde de vară. Acai, un superfruct originar din pădurile Amazoniene, este renumit pentru nivelul său ridicat de antioxidanți și beneficiile asupra energiei și sănătății. Combinat cu mierea naturală și […]

Fazan la Cuptor cu Sos de Vin Roșu

Fazan la Cuptor cu Sos de Vin Roșu din: fazan, vin, ulei, rozmarin, cimbru, dafin, usturoi, ceapa, morcovi, fond de pui, sare, piper. Este o rețetă rafinată, care îmbină gustul unic al cărnii de fazan cu aromele bogate și complexe ale vinului roșu și ale ierburilor aromatice. Este un fel de mâncare elegant, perfect pentru […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.