Omleta cu spanac si ciuperci
PrinteazaOmleta cu spanac si ciuperci din: oua, soanac, ciuperci, smantana, sare, ceapa, faina, unt, ulei de masline.
Ingrediente:
- 8 ouă
- 3-4 linguri smântână
- un praf sare
- 2 cepe
- 200 g spanac opărit
- 4 ciuperci
- o linguriţă făină
- un cubuleţ unt
- o linguriţă ulei de măsline
Mod de preparare:
Curăţă ceapa şi ciupercile, se spală şi se feliază. Se călesc separat, în untul topit şi uleiul de măsline. Separat, se opăreşte spanacul.
Se sparg ouăle într-un bol şi se bat bine cu mixerul.
Adaugă sare, un praf de piper si smântână.
Compoziţia de ou se toarnă peste ceapa şi ciupercuţele călite şi se coace la foc potrivit ca să nu se ardă.
Se serveşte cu iaurt şi mămăliguţă caldă.
Omleta cu spanac si ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- omleta cu spanac si ciuperci