Omleta cu spanac si ciuperci

Printeaza

Omleta cu spanac si ciuperci din: oua, soanac, ciuperci, smantana, sare, ceapa, faina, unt, ulei de masline.

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 3-4 linguri smântână
  • un praf sare
  • 2 cepe
  • 200 g spanac opărit
  • 4 ciuperci
  • o linguriţă făină
  • un cubuleţ unt
  • o linguriţă ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa şi ciuper­cile, se spală şi se feliază. Se călesc separat, în untul topit şi uleiul de măsline. Separat, se opăreşte spanacul.

Se sparg ouăle într-un bol şi se bat bine cu mixerul.

Adaugă sare, un praf de piper si smântână.

Compoziţia de ou se toarnă peste ceapa şi ciupercuţele călite şi se coace la foc potrivit ca să nu se ardă.

Se serveşte cu iaurt şi mămăliguţă caldă.

Omleta cu spanac si ciuperci

Omleta cu spanac si ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • omleta cu spanac si ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.