Omleta spaniola cu ardei gras si ceapa
PrinteazaOmleta spaniola cu ardei gras si ceapa din: oua, cartofi, ardei gras rosu, ceapa, lapte, ulei de masline.
Ingrediente:
- 8 ouă
- 800 g cartofi nesfărâmicioşi
- 1 ardei gras roşu
- 2 cepe
- 1 ceşcuţă cu lapte
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Curăţă cartofii, taie-i în felii nu foarte groase şi rumeneşte-i în ulei pe ambele părţi.
Separat, taie ceapa julien şi căleş- te-o în ulei. Presară un praf de sare şi piper.
Adaugă ardeiul tăiat fâşii şi feliile de cartofi şi lasă puţin pe foc să se întrepătrundă gusturile.
Acoperă totul cu ouăle bătute cu laptele şi puţină sare.
Lasă la cuptor, la foc mic, aproximativ 20-30 de minute.
Pofta buna!