Omleta spaniola cu ardei gras si ceapa

Printeaza

Omleta spaniola cu ardei gras si ceapa din: oua, cartofi, ardei gras rosu, ceapa, lapte, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 800 g cartofi nesfărâmicioşi
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 cepe
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • ulei de măsline

 

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii, taie-i în felii nu foar­te groase şi rumeneşte-i în ulei pe ambele părţi.

Separat, taie ceapa julien şi căleş- te-o în ulei. Presară un praf de sare şi piper.

Adaugă ardeiul tăiat fâşii şi feliile de cartofi şi lasă puţin pe foc să se întrepătrundă gusturile.

Acoperă totul cu ouăle bătute cu laptele şi puţină sare.

Lasă la cuptor, la foc mic, aproximativ 20-30 de minute.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.