Omletă cu spanac și brânză feta din: frunze de spanac, branza feta, ceapa rosie, ardei gras, ulei de masline, sare, piper. Această rețetă este o variantă sănătoasă și delicioasă pentru micul dejun, bogată în proteine și nutrienți esențiali. Spanacul adaugă un conținut ridicat de fier și vitamine, în timp ce ouăle asigură proteine de calitate […]
Omleta cu sparanghel si cascaval
PrinteazaOmleta cu sparanghel si cascaval din: oua, ulei de masline, ceapa, sparanghel, cascaval.
- 4 oua, batute usor
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 ceapa, tocata
- 300g de sparanghel, maruntit
- 50g de cascaval
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o cratita care poate fi data si la cuptor, pe foc mediu.
Adauga ceapa tocata si prajeste-o pana se inmoaie si devine translucida, aproximativ 3 minute.
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Toarna ouale in cratita si gateste-le pe aragaz pana se incheaga, dar sunt inca usor lichide in mijloc, aproximativ 2 minute.
Presara cascavalul peste oua si da cratita la cuptor pana ce cascavalul este topita, aproximativ 5-10 minute.
Scoate-o din cuptor, asaz-o pe un platou pentru servit si tai-o felii.
Omleta cu sparanghel si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Omletă cu ciuperci champignon
Omletă cu ciuperci champignon din: ulei de cocos sau ulei de palmier, oua, ciuperci champigon, condimente. Ingrediente: o linguria de ulei ( cocos, palmier) 3 ouă 100 g ciuperci champignon condimentele Mod de preparare Pui uleiul si ciupercile tăiate felii subtiri în tigaie, dai focul la minim si acoperi cu capacul. Lasi 1-2 minute. […]
Pofta buna!
Imi place omleta cu sparanghel