Omleta cu sparanghel

Printeaza

O reteta simpla de omleta cu sparanghel din: oua, unt sau margarina, sparanghel, parmezan, lamaie, untdelemn si sare.

Ingrediente:Omleta cu sparanghel

  • 3 sau 4 ouă
  • unt sau margarină
  • 200 g sparanghel
  • parmezan
  • lămâie
  • untdelemn
  • sare

 

Mod de preparare:

Sparanghelul îl fierbem înăbuşit, o parte din sparanghel îl tăiem bucăţe­le mărunte, iar cealaltă parte o condimentăm cu sucul de lămâie. Amestecăm ouăle şi le adăugăm sparanghelul mărunt tăiat.

Le prăjim împreună, pe ambele părţi, în vas şi le ungem pe ambele părţi cu margarină. Omleta o presărăm cu pătrunjel şi punem peste ea restul de sparanghel. O rulăm ca pe clătite, apoi presărăm parmezanul.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.