Omletă-sufleu de vară

Printeaza

O reteta delicioasa de omleta cu: oua, parmezan, busuioc, ulei de masline, branza de capra, rosii.

Ingrediente:Omletă-sufleu de vară

  • 4 ouă
  • 1 lingură de parmezan ras
  • o mână frunze de busuioc, tocate fin
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 50g de brânză moale de capră, bucăţele
  • 4 roşii-cireaşă, înjumătăţite

 

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la putere maximă. Spargeţi ouăle şi separaţi în două boluri albuşul de gălbenuş. Adăugaţi peste gălbenuşuri parmezanul şi mare parte din cantitatea de busuioc şi asezonaţi. Bateţi cu putere albuşurile aprox. 1 minut, până când devin pufoase, apoi, cu acelaşi tel, bateţi gălbenuşurile cu parmezanul şi busuiocul. In final, adăugaţi amestecul de gălbenuşuri peste albuşuri.

Incingeţi uleiul într-o cratiţă mică şi adăugaţi ouăle bătute. Lăsaţi pe foc 1 minut, apoi adăugaţi brânza de capră şi roşiile.

Daţi amestecul la cuptor pentru 5 minute până când se înfoaie, capătă o culoare gălbuie şi se aşază. Presăraţi cu restul de frunze de busuioc, apoi serviţi direct din tigaie, alături de salată.

Omletă-sufleu de vară

Omletă-sufleu de vară

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.