Omletă cu ciuperci champignon din: ulei de cocos sau ulei de palmier, oua, ciuperci champigon, condimente. Ingrediente: o linguria de ulei ( cocos, palmier) 3 ouă 100 g ciuperci champignon condimentele Mod de preparare Pui uleiul si ciupercile tăiate felii subtiri în tigaie, dai focul la minim si acoperi cu capacul. Lasi 1-2 minute. […]
Omletă-sufleu de vară
PrinteazaO reteta delicioasa de omleta cu: oua, parmezan, busuioc frunze, ulei de masline, branza de capra, rosii.
- 4 ouă
- 1 lingură de parmezan ras
- o mână frunze de busuioc, tocate fin
- 1 lingură ulei de măsline
- 50g de brânză moale de capră, bucăţele
- 4 roşii-cireaşă, înjumătăţite
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la putere maximă. Spargeţi ouăle şi separaţi în două boluri albuşul de gălbenuş.
Adăugaţi peste gălbenuşuri parmezanul şi mare parte din cantitatea de busuioc şi asezonaţi.
Bateţi cu putere albuşurile aprox. 1 minut, până când devin pufoase, apoi, cu acelaşi tel, bateţi gălbenuşurile cu parmezanul şi busuiocul. In final, adăugaţi amestecul de gălbenuşuri peste albuşuri.
Incingeţi uleiul într-o cratiţă mică şi adăugaţi ouăle bătute. Lăsaţi pe foc 1 minut, apoi adăugaţi brânza de capră şi roşiile.
Daţi amestecul la cuptor pentru 5 minute până când se înfoaie, capătă o culoare gălbuie şi se aşază.
Presăraţi cu restul de frunze de busuioc, apoi serviţi direct din tigaie, alături de salată.
Omletă-sufleu de vară
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Omleta cu carnati si rosii
Omleta cu carnati si rosii din: oua, carnati, lapte, rosie, ceapa, faina, ulei de masline, piper. Ingrediente: 5 ouă 2 cârnați 1/2 cană de lapte 1 roșie 1/2 ceapa 1 lingura faina 3 linguri de ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Tocam ceapa. Feliați cârnații. Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o […]
Pofta buna!
Omleta asta fuslu o s-o incerc la vara 🙂