Omleta cu sunca si patrunjel
PrinteazaOmleta cu sunca si patrunjel din: oua, patrunjel, sunca, sare, piper, frunze de menta, ulei, lapte.
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 legatura patrunjel
- 5 felii sunca
- sare
- piper
- cateva frunze de menta
- 2 linguri ulei
- 1 lingura lapte
Mod de preparare:
Incingi uleiul într-o tigaie cu diametru mare. Speli şi tai mărunt pătrunjelul şi menta.
Baţi ouăle bine, împreună cu laptele, apoi adaugi pătrunjelul, menta, sarea şi piperul, după gust.
Când s-a încins uleiul, torni ouăle în tigaie şi rumeneşti pe fiecare parte.
Dai deoparte pe un şervet absorbant, pentru eliminarea surplusului de grăsime.
Aşezi feliile de şuncă pe întreaga suprafaţă a omletei şi apoi rulezi. Tai în câteva bucăţi.
Omleta cu sunca si patrunjel
Pofta buna!