Omletă cu şuncă
PrinteazaO reteta delicioasa de Omletă cu şuncă din: oua, cascaval, ardei gras, sunca de praga, parmezan, unt, ulei, sare si piper.
- 4 ouă
- 100 g caşcaval
- 1 ardei gras
- 100 g șuncă de Praga
- 50 g parmezan
- 25 g unt
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă ardeiul și taie-l cubuleţe. Călește-l în ulei până se înmoaie bine împreună cu șunca tăiată fâșii sau cubuleţe. Separat, bate ouăle cu parmezanul și cașcavalul ras. Adaugă un praf de sare și piper.
Topește untul într-o tigaie, după care toarnă ouăle bătute. Când a început să se lege, întoarce-o pe cealaltă parte.
Pune deasupra șunca și ardeiul călit și îndoaie clătita pe jumătate. Acoperă tigaia cu un capac și mai las-o câteva minute.
Servește cu roșioare întregi sau cu salată de roșii.
Omletă cu şuncă
Pofta buna!