Omletă ţărănească cu garnitură de sote de ardei cu ceapă, costiţă şi carnăciori
PrinteazaOmletă ţărănească cu garnitură de sote de ardei cu ceapă, costiţă şi carnăciori
- 9 ouă
- 6 ardei graşi
- 150 g costiţă afumată
- 220 g cîrnăciori afumaţi
- 6 fire ceapă verde
- 1 legătură mărar
- 100 g ulei
- sare
- piper
- 1lingură smîntînă
Mod de preparare:
Ardeii şi ceapa se taie julien, costiţa se taie mărunt şi se sotează cu 60 g ulei.
La urmă se pun şi cîrnăciorii tăiaţi rondele şi mărarul tocat
Se prepară omleta din 9 ouă, 1 lingură smîntînă şi sare, se pune pe mijloc soteul (în lung) şi se rulează pe un platou oval.
Pofta buna!