Omleta umpluta cu ciuperci

Printeaza

Omleta umpluta cu ciuperci din: ciuperci, usturoi, branza, ulei, sare, patrunjel, oua, piper, ulei, busuioc.

Ingrediente:Omleta_umpluta_cu_ciuperci

  • 200 g ciuperci taiate marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 100 g branza rasa
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

pentru omleta:

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

pentru decor:

  • busuioc verde

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ciupercile pentru umplutură cu sare şi piper. Ţii să scadă apa lăsată şi adaugi usturoiul. Mai căleşti puţin şi scqţi amestecul pe o farfurie. Pentru omletă, baţi ouăle cu sare şi puţin piper. Torni ulei în tigaia în care ai călit legumele, dacă e cazul, şi pui ouăle bătute. După ce s-au copt, pui la mijloc amestecul de legume, pătrunjelul şi brânza rasă.

Impachetezi omleta în două şi o prăjeşti pe o parte. După ce s-a rumenit, o întorci pe cealaltă parte. Pentru un gust mediteraneean, o poţi servi cu frunzuliţe de busuioc verde.

Omleta umpluta cu ciuperci

Omleta_umpluta_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.