Omleta umpluta cu ciuperci
PrinteazaOmleta umpluta cu ciuperci din: ciuperci, usturoi, branza, ulei, sare, patrunjel, oua, piper, ulei, busuioc.
- 200 g ciuperci taiate marunt
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 100 g branza rasa
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
- patrunjel tocat
pentru omleta:
- 4 oua
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
pentru decor:
- busuioc verde
Mod de preparare:
Căleşti în ulei ciupercile pentru umplutură cu sare şi piper. Ţii să scadă apa lăsată şi adaugi usturoiul. Mai căleşti puţin şi scqţi amestecul pe o farfurie. Pentru omletă, baţi ouăle cu sare şi puţin piper. Torni ulei în tigaia în care ai călit legumele, dacă e cazul, şi pui ouăle bătute. După ce s-au copt, pui la mijloc amestecul de legume, pătrunjelul şi brânza rasă.
Impachetezi omleta în două şi o prăjeşti pe o parte. După ce s-a rumenit, o întorci pe cealaltă parte. Pentru un gust mediteraneean, o poţi servi cu frunzuliţe de busuioc verde.
Omleta umpluta cu ciuperci
Pofta buna!