Omletă Delicioasă cu Spanac și Pecorino din: oua, spanac, pecorino, piper, ulei, sare. Începe ziua cu o notă sănătoasă și delicioasă, preparând o omletă cu spanac și pecorino, o combinație clasică care îmbogățește orice masă cu nutrienți și savoare. Această rețetă simplă, dar sofisticată, aduce împreună textura cremoasă a brânzei pecorino romano și prospețimea spanacului, […]
Omleta cu verdeata
PrinteazaOmleta cu verdeata din: oua, cascaval, sunca, ardei gras, ceapa verde, marar, patrunjel verde, sare, unt, cascaval, rosii.
Ingrediente:
- 4 oua
- 100 g cascaval
- 100 g sunca presata
- 1 ardei gras
- 2 fire de ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- 20g unt
- 50 g cascaval si 4 rosii pentru decor
Mod de preparare:
Dai caşcavalul pe răzătoarea mare. Tai şunca şi ardeiul în felii subţiri, apoi în cubuleţe.
Cureţi ceapa verde şi o tai în rondele subţiri. Speli verdeaţa, iar după ce s-a scurs, o toci mărunt.
Baţi ouăle cu puţină sare, întrucât cei mici nu trebuie să consume ali¬mente prea sărate.
Adaugi celelalte ingrediente şi baţi ca să se omogenizeze.
Ungi o tavă de 20×30 cm cu unt moale, torni compoziţia şi introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu spre iute, pentru 15 minute.
O scoţi din cuptor, desprinzi mar¬ginile cu un cuţit, porţionezi în tavă omleta şi o răstorni pe un platou.
Serveşti fiecare porţie decorată cu caşcaval ras, alături de roşii.
Omleta cu verdeata
Pofta buna!
Omletă cu Rucola și Ciuperci din: oua, rucola, ciuperci, ulei de masline, branza feta, sare, piper. Începeți ziua cu o opțiune de mic dejun sănătoasă și delicioasă: omleta cu rucola și ciuperci. Această rețetă nu este doar bogată în proteine, dar și plină de arome și texturi care vă vor satisface papilele gustative. Perfectă pentru […]