Omleta cu vinete
PrinteazaO reteta de omleta cu vinete din: vinete, oua, ceapa, ulei, rosii, patrunjel, sare si piper.
- 6 vinete mari
- 6 oua
- 2 cepe
- 150 ml ulei
- 500 g rosii
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati vinetele, taiati-le in cubulete de circa 2 cm, presarati-le cu sare si lasati-le 30 de minute sa se scurga. Prajiti-le in 100 ml ulei, apoi scoateti-le pe servetele. Caliti in 50 ml ulei ceapa tocata marunt, apoi puneti rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete.
Dupa 10 minute adaugati vinetele si potriviti de sare si piper. Separat, faceti o omleta din cele 6 oua, rulati-o si taiati-o in felii, puneti-le in cratita cu vinete. Presarati deasupra patrunjel tocat.
Omleta cu vinete
Pofta buna!
Incoming search terms:
- omleta cu vinete