Orez cu ardei si sofran

Printeaza

Orez cu ardei si sofran din: orez, ceapa, sofran, ardei, unt, supa, sare.

Ingrediente:

  • 200 g orez cu bob mare
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi de diferite culori
  • 50 g unt
  • 600 ml supă de legume
  • un vârf de ac de şofran
  • sare

 

Mod de preparare:

In unt topit se pune ceapa la călit şi apoi se adaugă ardeii tăiaţi mai mare. După ce s-au înmuiat, se adaugă orezul şi şofranul. Se amestecă şi se lasă pe foc 5 minute.

Apoi, se toarnă supa, aproximativ 100 ml, şi se lasă la fiert. Se procedează la fel până la epuizarea lichidului.

Se trage vasul de pe foc, se presară sare şi este gata.

 

Orez cu ardei si sofran

Orez_cu_ardei_si_sofran

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici

Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici din: oua, ulei, supa, ceapa, rosii, sofran, patrunjel, sare, piper, lamaie, iaurt. Rețetele pentru diabetici sunt special concepute pentru a susține o alimentație echilibrată și sănătoasă, luând în considerare nevoile specifice ale persoanelor cu diabet. Acestea pun accentul pe controlul aportului de carbohidrați, esențial pentru menținerea nivelurilor de […]

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean din: fileuri de macrou, lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosie, ceapa rosie. Ingrediente: 2 fileuri de macrou (aprox. 200g fiecare) 1 lămâie, feliată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 lingură de ulei de măsline extra virgin 1 linguriță de rozmarin uscat Sare și piper negru, după […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.