Orez aromat cu ciuperci

Printeaza

Orez aromat cu ciuperci din: orez, ciuperci, praz, margarina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 g orez
  • 12 ciuperci
  • un fir praz
  • 3 linguri margarina
  • un litru supă de legume sau apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Orez aromat cu ciuperci: Prazul tăiat rondele se pune la călit în margarină topită. După 5 minute se adaugă ciupercile fideluţă şi se lasă pe foc 10 minute.

Se adaugă orezul bine spălat, se lasă 2-3 minute şi apoi se transferă totul într-un vas de cuptor.

Se toarnă supa sau apa, se pun sare şi piper şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.