Orez aromat cu pulpa de porc

Printeaza

Orez aromat cu pulpa de porc din: orez, pulpa de porc, supa de legume, morcov, ardei iute, usturoi, foaie de dafin, curry, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Orez_aromat_cu_pulpa_de_porc

  • 100 g orez cu bob rotund
  • 400 g pulpa de porc
  • 250 ml supa de legume
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei iute uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de curry
  • ulei sau 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea în cubuleţe, condi- menteaz-o cu sare şi piper şi ru- meneşte-o în ulei. Din când în când, stropeşte-o cu puţină apă călduţă până ce se pătrunde. Separat, căleşte usturoiul în untul topit 1-2 minute.

Indepărtează us­turoiul şi adaugă orezul spălat cu apă rece. Lasă-l câteva minute pe foc, apoi presara praful de curry si pune morcovul taiat in bastonase. Stinge cu supa de legume, adauga bucatile de carne si foaia de dafin.

Lasa la cuptor, la foc mic, pana ce scade si orezul este fiert. La final, presara cateva rondele de ardei iute.

Orez aromat cu pulpa de porc

Orez_aromat_cu_pulpa_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.