Orez aromat cu mazare si anghinare din: mazare, orez brun, supa de legume, ulei de masline, ceapa rosie, ardei jalapeno, usturoi, ghimbir, anghinare, sare de mare, turmeric, chimion, coriandru, paprika, patrunjel, lamaie.
Ingrediente:
130 gr mazare
123 gr orez brun
295 ml supa de legume
15 ml ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
1 ardei jalapeno, fara seminte, tocat
2 lingurite usturoi tocat
1 1/2 lingurita ghimbir ras
227 gr inimi de anghinare, din conserva
1/2 lingurita sare de mare
1/2 lingurita turmeric
1/2 lingurita chimion
1/2 lingurita coriandru
1/2 lingurita paprika
coriandru sau patrunjel proaspat
felii de lamaie, pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o cratita adaugati mazarea si acoperiti cu apa, aduceti la fierbere si gatiti aproximativ 30 de minute.
Scurgeti si pastrati deoparte.
In timp ce fierbeti mazarea, intr-o alta cratita adaugati orezul si supa si gatiti acoperit aproximativ 30-35 de minute.
Opriti focul si lasati sa se odihneasca 10 minute.
Intr-o tigaie adaugati ulei, ceapa, pioer, usturoi si ghimbir.
Gatiti la foc mediu timp de 4 minute, amestecand ocazional.
Incorporati anghinare, sare, turmeric, chimion, coriandru si paprika si amestecati sa combinati, apoi gatiti inca 2 minute.
Opriti focul. Incorporati pe rand, amestecand usor mazarea si orezu.
Orez aromat cu anghinare din: orez, anghinare, ulei, ceapa, lamaie, sare. Ingrediente: 150 g orez 2 bucăţi anghinare 450 ml supă de legume 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa mică 1 lămâie sare Mod de preparare: Toacă ceapa şi căleşte-o. Adaugă orezul bine spălat, apoi toarnă supa de legume, pune sare şi lasa-l […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.