Orez cu bulion de rosii
PrinteazaOrez cu bulion de rosii din: orez, ulei, zeama de zarzavat, bulion, ceapa, patrunjel, sare, piper.
Poate te intereseaza si:
- 200 g orez
- 3 linguri ulei
- 2 cesti zeama de zarzavat
- 2 linguri bulion
- 1 lingura ceapa tocata
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu ulei incins se inabusa ceapa si orezul. Cand acestea au prins o culoare aurie se adauga zeama de zarzavat fierbinte si condimentele. Se lasa cratita pe foc mic, fara a se mai amesteca.
Se acopera si se lasa sa fiarba, iar cand orezul este aproape fiert se adauga bulionul desfacut cu apa si patrunjelul. Se da la cuptor, cratita ramanand acoperita si se lasa pana la prepararea completa.
Poate iti place si:
- Orez cu legume si suc de rosii
- Orez cu morcov, dovlecel si rosii cherry
- Orez cu ardei gras, rosii si carne de vita
- Orez cu ardei gras, ceapa si rosii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- orez cu bulion
Mi se pare cam simpla reteta asta
O reteta ft simpla. e placut orezul fiert in zeama de zarzavat, ii da un gust bun.