Orez cu bulion de rosii

Printeaza

Orez cu bulion de rosii din: orez, ulei, zeama de zarzavat, bulion, ceapa, patrunjel, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Orez cu bulion de rosii

  • 200 g orez
  • 3 linguri ulei
  • 2 cesti zeama de zarzavat
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1 lingura pa­trunjel verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita cu ulei incins se inabusa ceapa si orezul. Cand acestea au prins o culoare aurie se adauga zeama de zarzavat fierbinte si condimentele. Se lasa cratita pe foc mic, fara a se mai amesteca.

Se acopera si se lasa sa fiarba, iar cand orezul este aproape fiert se adauga bulionul desfacut cu apa si patrunjelul. Se da la cuptor, cratita ramanand acoperita si se lasa pana la prepararea completa.

Poate iti place si:

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • orez cu bulion

2 comentarii

  1. Mi se pare cam simpla reteta asta

  2. O reteta ft simpla. e placut orezul fiert in zeama de zarzavat, ii da un gust bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.