Orez cu carnat afumat

Printeaza

Orez cu carnat afumat din: orez, carnati, ardei, ceapa, usturoi, ulei.

Ingrediente:

  • 2 cârnaţi afumaţi
  • 250 g orez
  • 750 ml supă de pui
  • un ardei gras roşu
  • 2 fire ceapă verde
  • o ceapă uscată albă
  • 2 căţei usturoi
  • 2 frunze dafin
  • 2 linguri ulei
  • o linguriţă cimbru uscat
  • un cuişor
  • verdeaţă, după gust
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Orez cu carnat afumat: taie rondele cârnaţii şi se rumenesc în ulei. scot şi se adaugă ardeiul, ceapa uscată, ceapa verde şi usturoiul tocate mărunt, cimbrul şi foile de dafin.

lasă 2 minute, se adaugă şi orezul, se lasă 5 minute, se pun boiaua, sarea şi piperul, după gust, apoi se toarnă supa.

pune cuişorul, se adaugă şi cârnaţii şi, când a scăzut apa, mâncarea este gata.

serveşte cu verdeaţă, după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bucătăria Fusion: Inovație, Arome și Diversitate Culinara

Bucătăria fusion reprezintă o abordare culinară care combină elemente și tehnici culinare din diferite tradiții gastronomice pentru a crea preparate noi și inovatoare. Combinarea culturilor: Fusionul implică adesea amestecarea ingredientelor, gusturilor și tehnicilor de gătit din diferite culturi. Această abordare încurajează bucătarii să fie creativi și să experimenteze […]

Rețetă Creme Brulee cu Vanilie – Desert clasic

galbenusuri de ou, zahar, extract de vanilie, smantana, zahar. Creme Brulee este un desert elegant și delicios, perfect pentru ocazii speciale. Această rețetă are nevoie de următoarele ingrediente: Ingrediente: 4 gălbenușuri de ou 1/2 ceașcă de zahăr 1 linguriță de extract de vanilie 2 cești de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.