Orez si carne la cuptor

Printeaza

Orez si carne la cuptor din: orez, carne tocata, suc de rosii, ulei, cascaval, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:

  • 200 g orez
  • 200 g carne tocată de pui sau de porc
  • 1 pahar suc de roşii
  • 1 lingură ulei
  • 60 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Orez si carne la cuptor: Fierbi orezul cu 11 de apă şi sare timp de 20 de minute la foc potrivit. în acest timp, prăjeşti carnea tocată în puţin ulei încins.

Pui sare, piper după gust, adaugi sucul de roşii şi laşi totul pe foc încă 10-15 minute.

Amesteci apoi orezul cu verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi-l răstorni într-o cratiţă sau formă unsă cu ulei. Intinzi sosul de carne, presari caşcavalul ras şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • orez cu carne tocata la cuptor
  • orez cu carne la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.