Orez cu ciuperci, ardei gras si mazare din: ciuperci, ardei gras rosu, mazare, orez, ulei, sare.
Ingrediente:
o conservă mică ciuperci
un ardei gras roşu
100g mazăre
150 g orez
2 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Ciupercile trecute sub un jet de apă si bine scurse se pun în cratiţa încinsă fără ulei.
Se lasă aproximativ 10 minute să se evapore apa pe care o lasă, după care se pune uleiul şi se adaugă ardeiul gras spălat, curăţat de seminţe şi tăiat cubuleţe.
Se adaugă orezul, se lasă aproximativ 5 minute amestecând continuu şi se toarnă apă sau supă, de 3 ori cantitatea de orez.
Se adaugă si mazărea, se presară sare si se lasă la fiert 25 de minute.
Orez cu pui, ciuperci si vin din: carne de pui, orez, ciuperci, unt, ceapa, vin alb, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de pui – pulpe superioare, sau pulpe inferioare, sau aripi 2 ceşti mari cu orez 200 g ciuperci 2 linguri cu unt 1 ceapă 1 pahar cu vin alb 2 linguri cu […]
Pilaf de orez cu ciuperci champignon din: orez, ciuperci, morcov, ardei, ceapa, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 1 cană cu orez 300 g ciuperci (champignon) 1 morcov 1 ardei gras 1 ceapă sare piper boabe pătrunjel tocat 4 linguri cu ulei Mod de preparare: Spălaţi legumele, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi în ulei până când […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.