Mistreț la Cuptor cu Legume Rădăcinoase din: carne de mistret, morcovi, pastarnac, radacina de telina, cartofi, usturoi, ulei, rozmarin, sare, piper. Această rețetă transformă un prânz sau o cină într-un festin regal, combinând textura unică și gustul profund al cărnii de mistreț cu dulceața naturală a legumelor rădăcinoase coapte. Este o alegere perfectă pentru sărbătorile […]
Orez cu ciuperci si usturoi
PrinteazaOrez cu ciuperci si usturoi din: orez, hribi, supa, unt, smantana, ceapa, usturoi, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g orez pentru risotto
- 1 pungă hribi congelaţi
- 300 ml supă
- 25g unt
- 100ml smântână
- 1/2 ceapă
- 1 căţel usturoi
- 2-3 linguri parmezan ras
- sare si piper
Mod de preparare:
Ciupercile congelate se fierb 5 minute în supă, se pun apoi la scurs si se păstrează zeama.
Intr-o tigaie, se topeşte untul, se pun ceapa si usturoiul tocate si, după ce se înmoaie, se adaugă două linguri de smântână. Se lasă un clocot.
Se pun apoi orezul, ciupercile, restul smântânii şi se toarnă şi zeama în care au fiert ciupercile.
Se lasa pe foc până ce orezul şi ciupercile sunt fierte, se ia de pe foc, se pune parmezanul şi apoi, după amestecare, se potriveşte gustul de sare si piper.
Orez cu ciuperci si usturoi
Pofta buna!
Mistreț la Cuptor cu Legume Rădăcinoase