Orez cu creveti
PrinteazaO reteta delicioasa de orez cu creveti din: spanac, creveti, iaurt natural, ulei de masline, ceapa, usturoi, orez brun, pasta de curry, concentrat de legume, mazare, rosii cherry si oua.
- 200 g spanac
- 300 g creveti
- iaurt natural, pentru servit
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa mare, tocata
- 3 catei de usturoi, tocati
- 250 g orez brun, clatit sub jet de apa rece
- 3 linguri pasta de curry
- 600 ml concentrat de legume
- 200 g mazare
- 250 rosii cherry, taiate in doua
- 4 oua, fierte tari si taiate in doua
Mod de preparare:
Incinge uleiul si soteaza cepa si usturoiul 5 minute si apoi adauga orezul si pasta de curry si prajeste 1 minut. Adauga concentratul de legume si cand clocoteste, redu flacara si acopera vasul cu capac. Lasa sa fiarba 250-30 de minute, apana cand lichidul se absoarbe complet.
Presară mazărea, spanacul, creveţii si roşiile Acoperă vasul şi lasă pe foc timp de 3 minute, până când spanacul se înmoaie. Amestecă totul şi serveşte cu jumătăţile de ouâ fierte şi cu iaurtul rece alături.
Orez cu creveti
Pofta buna!